“Belki de İmralı’ya mesaj gönderiyorsunuz”

“Belki de İmralı’ya mesaj gönderiyorsunuz”
  • 20 Haziran 2019 14:26

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmanın sonunda Kürtçe ifadeler kullandı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Dervişoğlu da meclis kürsüsünden buna tepki gösterdi.

Dervişoğlu meclis kürsüsünden şu sözleri kullandı:

“Dönüyorsunuz, dolaşıyorsunuz Fetullah Gülen’le PKK ile HDP ile bizi iltisaklandırmaya çalışıyorsunuz. Burada bu işi yapması gereken en son kişi siz olmasına itham edilecek e son kişiler de bziler olmamıza rağmen bunu ısrarla sürdürüyorsunuz. Hoşunuza mı gidiyor size FETÖ ile iltisakınız var PKK ile pazarlığınız var dememiz. ”

AK Parti sıralarından gelen “İkisi de siz de var…” sözleri üzerine Dervişoğlu,

“Ne var? Siz de beni iyi tanırsınız. Buraya her geldiğimde iyi tanırsınız diyorum.Sen beni o bahsettiğin terör örgütleriyle iltifaklandırabilecek bir tek delil gösterebilir misin? Benim dik duruşum elbette ki seni rahatsız eder. Benim sizden istirhamım şudur. Bakın siz bizi haksız yere itham ederseniz biz sizin önünüze vesikalarınızı koyarız. Bunu da TBMM’de olsun diye asla ve kat’a istemeyiz. Gidiyorsunuz, şimdi arkadaşım Kürtçe konuşuyor. Birileri de diyor ki: ‘Efendim seçimler için işmar mı ediyorsunuz. Ben öyle demiyorum. Alışkanlık yaptı. Belki de İmralı’ya mesaj gönderiyorsunuz endişesi taşıyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.