BAYSEM’de derslik sayısı artırıldı

BAYSEM’de derslik sayısı artırıldı
  • 3 Ekim 2017 10:02

Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde (BAYSEM) derslik sayısı artırıldı. Geçtiğimiz yıl 11 derslikte toplam 678 öğrenciye kapılarını açan BAYSEM, yeni sezonda 18 derslikle bin öğrenciye ücretsiz kurs vermeye devam edecek.

Bayraklı’nın geleceği olacak öğrencilerin en iyi lise ve üniversitelere hazırlanması için yıllardır ücretsiz kurslar vererek, ülke genelinde önemli dereceler elde eden BAYSEM, bu yıl daha fazla derslikle daha fazla öğrenci kabul edecek. Kurslara 7-8’inci sınıf ve üniversite hazırlık öğrencileri katılacak. BAYSEM için ders zili 4 Ekim’de çalacak.

ONLAR BİZİM GELECEĞİMİZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Belediye dershanelerinden dar gelirli ailelerin başarılı çocukları yararlanıyor. Dershanelerin kapatılmaması için mücadele ateşini Bayraklı’dan yaktık. Sonunda da bir yanlıştan dönüldü. Milli Eğitim Bakanlığı ile protokol imzalayan ilk belediye olduk. Bu süreçte Bayraklı Gençlik ve Eğitim Merkezimizin ismini Bayraklı Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi olarak değiştirdik. Geçtiğimiz yıllarda BAYSEM’de kurs gören öğrencilerimiz TEOG VE LYS’de önemli başarılara imza attı. Başarı oranımız hep çok yüksek oldu. Şimdi TEOG kaldırıldı. Ancak öğrencilerimizin derslerine yardımcı olması adına kurslarımız sürecek. Gençlerimizi yine üniversite sınavına hazırlayacağız. 11 olan derslik sayımızı 18’e çıkardık. Artık daha fazla çocuğumuz bizlerle birlikte olacak. Onlara elimizden gelen desteği yeni dönemde de vermeye devam edeceğiz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dr  Kasapoğlu; ‘’2024 seçimleri; Türkiye yüzyılı şehirleri’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.