Bayram sonrası dosya savaşları başlıyor

Bayram sonrası dosya savaşları başlıyor
  • 23 Haziran 2017 19:04

İzmir siyaseti durgun bir döneme girdi. Gerek Ak Parti’de değişim beklentisi gerekse de CHP’de başlayan kongre süreçleri nedeniyle İzmir siyasetinin üzerine ölü toprağı serilmiş durumda. Koltuk beklentisi olanlar ya da siyasette makam mevki isteyenler tabiri caizse herkes pusuya yatmış durumda. Bayram sonrası İzmir siyasi kulislerinde çok ciddi hareketlilik olacak gibi.
Bu hareketlilikte özellikle belediyeler nasibini alacak gibi. Kulislerde müstakbel başkan adayları ve mevcut belediye başkanlar ile ilgili dedikodular ve iddialar şimdiden ufak ufakta olsa başladı. Bu dedikodular arasında özel hayata dair olanlar her zamanki gibi yine revaçta. Yalnız bu iddialar arasında en çok dikkat çekenler ise belediye başkan yardımcılarının icraatları. Belediye başkanlarından daha havalı olan bazı yardımcıların aşk ilişkileri dosya halinde Ankara’ya gidecek gibi. Bu başkandan daha başkan havalı yardımcıların belediyede işe aldıkları ve sevgili oldukları isimlere yaptırdıkları estetik operasyonların bile yer aldığı bu dosyalar nedeniyle belediye başkanlarının başını ağrıtacağa benziyor.
İnceleme İzni Çıkan Başkan!
Kulislerde dikkat çeken bir diğer dosya da İzmir’de hakkında çok sayıda iddia bulunan belediye başkanı ile ilgili. İnşaatçılığı ve iş makinaları ile tanınan başkanın kiralama dosyalarının yanına bu kez bir inceleme izni dosyası eklendi. İlçesinde yapılan hastanenin ruhsatı ile ilgili belediye başkanı ve memurları hakkında yapılan iki ayrı şikayete kaymakamlıkça soruşturma açılmasına gerek olup olmadığına dair inceleme izni verilmesi çok baş ağrıtacağa benziyor.
O Başkanın Toplantı Fotoğrafları da Ortaya Çıktı!
Geçtiğimiz ay sahil ilçelerinden birinin belediye başkanının İzmir’in büyük ilçelerinden birinde muhtarlarla yaptığı ve kulislere “belediye başkanlığı için destek istedi” iddiası ile taşınan toplantının fotoğrafları da ortaya çıktı. Söz konusu belediye başkanının gün içinde yaptığı ziyaretler ve fotoğraflarda Ankara’ya gidecek dosyalar içinde “Parti içinde ikilik yaratarak rahatsızlık veriyor” başlığı ile yer alıyor.

(www.gercekhaberci.com)

Bu haber ilgini çekebilir ->  EFES SELÇUK’TA ÇALIŞMALAR BÜYÜKŞEHİR İŞ BİRLİĞİ İLE HIZ KAZANDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.