Bayraklı’nın halı sahaları göz kamaştırıyor

Bayraklı’nın halı sahaları göz kamaştırıyor
  • 26 Eylül 2017 10:57

Bayraklı Belediyesi, vatandaşların spor yapabilmesi için parklara tartan pist döşeyip spor aletleri koyarken, ilçeye FIFA standartlarında halı sahalar kazandırıyor. 7’den 70’e herkes Bayraklı Belediyesi halı sahalarında top koşturarak ter atıyor.

Profesyonel ve amatör takımların yanı sıra 7’den 70’e tüm futbol severlere hizmet veren Bayraklı Belediyesi halı sahaları yoğun ilgi görüyor. Yaz, kış demeden her gün çeşitli kurum, kuruluş, profesyonel, amatör takımlar ve ilçe sakinlerinin taleplerine yanıt veren halı sahalar farklı noktalarda vatandaşların uğrak yeri oluyor. FIFA standartlarında suni çime sahip halı sahalarıyla ilçede spora desteğini sürdüren Bayraklı Belediyesi, geleceğin yıldızlarının yetişmesine de katkı sağlıyor.

HİÇ BOŞ KALMIYOR

Postacılar, Soğukkuyu, Gümüşpala’da birer Mansuroğlu Mahallesi’nde de 2 halı saha bulunuyor. Yaz aylarında bazı mahallelerde futbol okullarına da hizmet veren halı sahalar hiç boş kalmıyor. Maçlar renkli görüntülere sahne oluyor.

HER YAŞ GRUBUNA HİTAP EDİYOR

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçeye yeni halı sahalar kazandırdıklarını belirterek, “ilçemizde spor alt yapısına yönelik yatırımlar yapıyoruz. Yapılan yatırımların sonucunda da yarışmalarda, turnuvalarda başarılar geliyor. Vatandaşlarımızın istedikleri gibi günün her saati spor yapabilmeleri için projeler üretiyoruz. Parklarda ve spor sahalarımızda tartan pistte hemşehrilerimiz yürüyüş yapıyor. Halı sahalarımız farklı yaş gruplarına hizmet veriyor” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Karşıyaka’da En Güzel Balkon Bahçe Yarışması’na başvurular başlıyor
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.