Bayraklı’da CHP’de Sürpriz İsim!

Bayraklı’da CHP’de Sürpriz İsim!
  • 6 Şubat 2019 21:55

Heyecanla beklenen aday belirleme sürecinde Karşıyaka eski belediye başkanı Cevat Durak hala en güçlü aday… Ancak bugün kulislere sürpriz bir isim düştü.

Heyecanla beklenen aday belirleme sürecinde Karşıyaka eski belediye başkanı Cevat Durak hala en güçlü aday olduğu Bayraklı’da bugün kulislere düşen bir isim girdi.

Sürpriz bir isim: Yeşim Tekoğlu…

Ancak CHP Bayraklı örgütü bu iddiayı biraz tedirgin karşıladı. Çünkü başından beri bir kadın adayın Bayraklı’da dezavantaj olacağı kanısı hakim.

Kadın bir aday CHP açısından en kritik ilçe olarak değerlendirilen Bayraklı’nın riske atılması mı demek, yoksa çok az kadın aday gösteren CHP’ye kadınların kırgınlığını mı giderir? Orası partililerin değerlendirmesine bırakıyorum. Ancak örgütün huzursuzluğunun bir başka nedeni de belediyecilik anlamında tecrübesi olmayan bir adayın Ak Parti’de yıllardır sokak sokak dolaşan Ali Arslan’a karşı zayıf kalacağı korkusu…

Bu sebeple Chp Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bayraklı’yı emanet etmeyi düşündüğü isim olarak tecrübeli siyasetçi Durak hala en güçlü isim olarak yerini koruyor.

Kaynak: Medyaege.com.tr

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes Başkan Adayı Sinan Akdeniz; “Sandıkta birleşelim, birlikte yönetelim”
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Orhan sayın yonetim İZMİRİ HARAP ETTİNİZ dedi ki:

    İnşallah izmıri kaybetmeyiz ilceleri geçtim

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.