Bayraklı yeni yeteneklerini seçti

Bayraklı yeni yeteneklerini seçti
  • 18 Eylül 2018 10:32

Bayraklı Belediyesi, yetişkinler ve çocuklara yönelik korolar, halk oyunları ve tiyatro kursu için seçmelerini tamamladı. Osmangazi hizmet binası tiyatro salonunda gerçekleştirilen seçmelere adaylar bu yıl da yoğun ilgi gösterdi.

 

Her kesimden vatandaşın ilgi alanına göre kurslar düzenleyerek, ilçenin kültürel ve sosyal gelişimine önemli katkı sağlayan Bayraklı Belediyesi, halk oyunları, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, yetişkin ve çocuk tiyatrosu ile çocuk korosu gibi alanlarda kurs görecek adaylar için seçmeler düzenledi. Yüzlerce kişinin heyecanı kimi zaman yüzüne kimi zaman sesine yansıdı. Adayların sergiledikleri performanslar profesyonelleri aratmadı.

 

 

HERKESİ KURSLARIMIZA BEKLİYORUZ

Halk oyunlarının her yıl Türkiye genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye girdiğini dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, yetişkin ve çocuk tiyatrosu ile çocuk korosu alanlarında sanata gönül verenleri bir araya getiriyoruz. Bünyemizde bulunan uzman eğitmenler tarafından verilen kursların ardından başarılı sonuçlar alıyoruz. Kursiyerlerimiz aldıkları eğitimin sonucunda hünerlerini yıl içinde düzenlenen çeşitli etkinliklerde sahneleme imkânı buluyor. Bu da bizi son derece mutlu ediyor. Kültüre ve sanata yönelmek ve buralarda kendini geliştirmek isteyen herkesi kurslarımıza bekliyoruz” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Eşki Işıkkent’te vatandaşla buluştu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.