Başkanlar İlçe Ziyaretlerine Başladı

Başkanlar İlçe Ziyaretlerine Başladı
  • 6 Şubat 2016 12:42

Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra makamında ziyaretleri kabul eden CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’yla ilçe ziyaretlerine başladı. Cumartesi günü yapılan ilk turda başkanlar 4 ilçeyi geziyor.

Başkanların ilk durağı Kınık oldu. Programda Bergama, Dikili ve Foça buluşmaları da var.

CHP Heyetini yaklaşık 200 partilinin karşıladığı Kınık buluşmasında ilk sözü İlçe Başkanı İsmail Yılmaz aldı.

Başkan Yılmaz, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Başkanı Yüksel, Kocaoğlu ve yönetim kurulu üyelerine, “Hoş geldiniz” dedi.

“EN DEĞER VERDİĞİM İLÇE”

Kınık’ta konuşan İl Başkanı Alaattin Yüksel konuşmasında özeleştiri yaptı. Yüksel, “Tekrar Kınık’tayız. Yine beraberiz. İlk il başkanlığım döneminde yine ziyaretlerimize Kınık’tan başlamıştık. Şimdi yine Kınık’tan başlıyoruz. Benim en değer verdiğim ilçelerden biridir. Kınıklılar da beni sever. O dönem 4 bin oy vardı. 2 bin kişi bizi burada karşılamıştınız. Fakat kimseyi suçlamak istemiyorum. Bazı hatalarımızdan dolayı Kınık’ı kaybettik. Ama Kınık’ın damarı yerinde duruyor. O da CHP’li damarıdır. Onun için biz hatamızı ilk seçimde telafi edeceğiz. Türkiye’de olanları her gün görüyorsunuz. Bu yaşananlardan en büyük zararı da tarımla geçinen yerler gördü” dedi.

İZMİR’DE VE KINIK’TA HEDEF YÜZDE 60

Türkiye’nin içinde bulunduğu zor günlerin altını çizen Yüksel, AK Parti iktidarını eleştirdi. Yüksel İzmir’de ve Kınık’ta oylarının yüzde 60’a çıkarmaları gerektiğini ifade ederken, “Gelişmiş, kalkınmış, huzur içinde bir Kınık istiyoruz. Bunun için CHP’ye Türkiye’nin ihtiyacı var. Bizim ilk işimiz bu gerici, yobaz iktidardan bu ülkeyi kurtarmaktır. Bizim hedefimiz İzmir’de oylarımızı yüzde 60’a çıkarmaktır. Kınık’ta da hedefimiz en az yüzde 60’tır. Birbirimize küsmek, darılmak yok. Hep beraber olup toparlanacağız” dedi.

“BİZLERE SAHİP ÇIKMADINIZ”

Kınık buluşmasında Soma’daki maden faciasından sağ kurtulan bir işçi de söz alarak sitemini dile getirdi. İşçi, “İmbat madeninin önünde direnişteyiz. Bizlere hiç sahip çıkmadınız. İşkence gördük, neler çektik hiç yanımıza gelmediniz. Ben yıllardır CHP’ye emek veren biriyim. Neredeydiniz? Sizler bize sahip çıkmazsanız nasıl olacak bu iş? Buraya seçimlerden sonra bir tane milletvekili gelmedi” ifadelerini kullandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Köy Enstitüleri'nin 84. Kuruluş Yıldönümü Bornova’da kutlandı

“SORUNLAR ÇÖZÜLECEK”

Ayrıca Kınıklılar İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı kente yapılacak olan hizmetleri sordular, sıkıntılarını dile getirdiler. Kocaoğlu’na su, yol, ESHOT konularından sıkıntılarını anlattılar. Kocaoğlu ise hizmetlerin tek tek yapılacağını dile getirerek sorunların çözüleceğini ifade etti.

BENİ ARAYIN

Başkan, çözüm için her türlü adımı atacaklarını belirterek, “Bir sorun olduğunda beni arayın, muhtarlıklarımız aracılığıyla ulaşın, belediyeyi arayın. En geç bir hafta içinde geriye dönüş yaparım. Sorununuzu çözmeye çalışırım” dedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.