Başkan Tosun’dan Kılıçdaroğlu’na Geçmiş Olsun ziyareti

Başkan Tosun’dan Kılıçdaroğlu’na Geçmiş Olsun ziyareti
  • 12 Haziran 2016 11:00

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, hafta içinde İstanbul’da katıldığı şehit cenaze töreninde önüne kurşun atılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ederek saldırıdan duyduğu üzüntüyü belirtti ve “geçmiş olsun” dedi.

İstanbul Vezneciler’de geçtiğimiz günlerde meydana terör saldırısında şehit düşen polislerin cenaze törenine katılmak üzere gittiği Fatih ilçesinde önüne kurşun atılarak saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, bir geçmiş olsun ziyareti de sevginin kenti Dikili’den gerçekleşti. Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ederek saldırıdan duyduğu üzüntüyü belirtti ve “geçmiş olsun” dedi.

“Size Gönülden İnanıyoruz”

Gençlik merkezinden çocuk bilimevine, sosyal marketten belediye sosyal tesislerine, tam otomatik ekmek fırınından FIFA Star1 Belgeli stada, yeni üretim yollarından Avrupa standartlarında parklara kadar çok sayıda kalıcı yatırımı kentine kazandıran, gerçekleştirdiği kültür, sanat ve eğitim projeleriyle adından sıkça söz ettiren Dikili Belediyesi’nin genç başkanı Mustafa Tosun, Ankara’ya çıkarma yaptı. İçten ve samimi bir ortamda yaklaşık 35 dakika süren ziyarette Başkan Tosun, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na  ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletip, “Size gönülden inanıyoruz. Biliyoruz ve inanıyoruz ki, bu zorba baskılar, kalleş saldırılar sizi asla yolunuzdan alıkoyamaz. Bu karanlık günler sizin önderliğinizde, CHP’mizin ışığında aydınlığa kavuşacaktır’ dedi.  Ziyarette CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na, Dikili ilçesindeki turizmin geliştirilmesi için Dikili Belediyesi’nin gösterdiği gayretler ile planlı ve disiplinli çalışmaları da anlatan Başkan Tosun, geçtiğimiz hafta içerisinde mülteci sorununa ilişkin gerçekleştirdiği Yunanistan gezisi hakkında da kapsamlı bilgi arz edip, Kılıçdaroğlu’nu Dikili’ye davet etti.

“Dikili Benim İçin Ayrı Bir Değer Taşıyor”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da nazik ziyaretinden ve anlamlı desteğinden dolayı Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’a teşekkür ederek, Dikili’de sosyal demokrat belediyeciliğin yüz akı çalışmalar ortaya konulmasından dolayı Dikili ilçesine ayrı bir önem verdiğini söyledi. Yakın bir zamanda tekrar Dikili’ye ziyaret gerçekleştirmekten mutluluk duyacağını ifade eden Kılıçdaroğlu, her seçimde artan oy oranı ve örnek yerel yöneticilik anlayışıyla Dikili’nin hem partisi hem de kendisi için ayrı bir değer taşıdığını söyledi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Mutlu’dan Mert Fırat’la Konak turu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.