BAŞKAN ŞAHİN’DEN HAKİM VE SAVCILARA VEDA İFTARI

BAŞKAN ŞAHİN’DEN HAKİM VE SAVCILARA VEDA İFTARI
  • 20 Haziran 2016 12:56

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) yaz kararnamesiyle Menemen’de bir süredir görev yapıp yerleri değişen savcı ve hakimlere veda için iftar programı düzenlendi. 18 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde ilk kez savcı ve hakimlere yönelik veda yemeği düzenlediğini açıklayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “Bu grubu çok samimi buldum” dedi.

 Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, tayini çıkan 6 savcı ve 6 hakim için Menemen Belediyesi Tepe Sosyal Tesisleri’nde iftar yemeği düzenledi. Başkan Tahir Şahin’in eşi Nurdan Şahin ile birlikte ev sahipliği yaptığı veda yemeği niteliğindeki iftar sofrasına Savcı ve Hakimler aileleriyle birlikte katıldı. Yemekte Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye bürokratları da yer aldı.

Menemen Adliyesi’ne ilk veda yemeği…

Menemen Adliyesi’nde görev yapıp tayini çıkan hakim ve savcılara yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etmek için bu veda yemeğini düzenlediklerini ifade eden Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; “18 yıldan bu tarafa görev yaptığım bu makamda, Adliye grubundan giden heyete ilk defa böyle güle güle yemeği veriyorum. Çok samimi buldum bu grubu. Başta Cumhuriyet Başsavcım olmak üzere, tüm Cumhuriyet Savcılarımız ve Hakimlerimizi gerçekten çok samimi buldum. Bu bizim için son derece önemliydi. 18 yıldır bu ilçede görev yapmaya gayret ediyoruz arkadaşlarımla birlikte. Hiçbir siyasi parti, dil, din, mezhep, ırk ayrımı yapmadan hizmet etmeye çalışıyoruz. Bunda da birliktelik adına başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Esas olan hepimiz birbirimize hoş seda bırakabilmişsek gerçekten bundan çok mutluluk duyuyoruz. Esas olan güzellikler içerisinde görevler sonrasında birbirimizi arayıp sorabilmemizdir. Bir merhaba diyebilmemizdir. Bu duygularla gideceğiniz yerlerde başarılar diliyorum ”diye konuştu.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN HAKİM VE SAVCILARA VEDA İFTARI

Başkan ŞAHİN; “Hepimiz tek bir amaç uğruna çalışıyoruz”

Savcı ve Hakimlerin adaletin yerini bulması adına Menemen’de önemli görevler üstlendiklerini söyleyen Başkan Şahin, Menemen’i daha da güzelleştirebilmek adına bazen mevzuatı zorlayarak hizmet ürettiklerini ifade ederek; “Zaman zaman duruşmalarda karşı karşıya geldiğimiz süreçler oldu. Herhangi bir önyargı görmediğimiz, hissetmediğimiz için sahsım ve ailem adına çok teşekkür ediyorum. Ben adliyeye geldiğimde hiçbir şekilde rahatsızlık duymadan girdim, çıktım. Bu vatan topraklarının her yeri ayrı değer. Hepimiz tek bir amaç uğruna çalışıyoruz. Bu ülkenin bölünmez bütünlüğü, bu devletin tek devlet olabilmesi, bu bayrağın tek bayrak olabilmesi, bu milletin tek millet olabilmesi, minarelerden yükselen ezan sesimizin dinmemesi için çalışıyoruz. Bu ülkede görev yapmayı büyük bir ayrıcalık olarak değerlendiriyorum ” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

Menemen’de yürüttükleri başarılı hizmetlerinden dolayı Savcı ve Hakimlere teşekkür plaketi sunan Başkan Tahir Şahin, ayrıca Menemen’e özgü topraktan üretilen testi ve Menemen’in Cumhuriyet dönemindeki resimlerinden oluşan ‘Menemen Tarihi Albümü’nü hediye etti.

Menemen Cumhuriyet Başsavcısı Serbülent Sancar ise konuşmasında, tayin olan savcı ve hakimler için veda yemeği düzenleyen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’e teşekkür ederek, “Bizler, Menemen’e doyamadan, Menemen’den isteğimiz dışında gidiyoruz. Güler yüzünüz, samimiyetiniz için teşekkür ederiz. Giden arkadaşlarımız da inşallah gittikleri yerlerde mutlu olurlar” dedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.