Başkan Olgun Atila: “Fuarı dolu dolu yaşayalım”

Başkan Olgun Atila: “Fuarı dolu dolu yaşayalım”
  • 19 Ağustos 2017 10:25

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda kapılarını 86. kez açarken,  Bornova Belediyesi, bu yıl ki temanın “İnovasyon ve Enerji” olduğu Fuar’da birbirinden renkli ve eğitici etkinliklerle yer alıyor. Başkan Olgun Atila, “Dolu dolu yaşayalım” diyerek tüm İzmirlileri Fuar’a davet etti.

Bornova Belediyesi, 86. kez kapılarını  açan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda renkli etkinliklerle yer alıyor. Proje, hizmet ve yatırımlarının da tanıtıldığı 3 No’lu Hol’deki stantta Fuar’ın “İnovasyon ve Enerji” temasına uyumlu bir biçimde bilim etkinlikleri yapılıyor.

Ziyaretçiler, her gün 16.00-23.00 saatleri arasında Bornova Belediyesi’nin standında enerji ile ilgili çeşitli atölye çalışmalarına katılabiliyor.  Stant içinde bu atölye çalışmaları yapılırken, İZFAŞ tarafından 3 No’lu Hol’ün önünde kurulacak ortak etkinlik alanında da bilim şovları ve halk oyunları gösterisinden latin danslarına, müzik dinletisinden cimnastiğe fark yaratan gösterileri ile yine Bornova’nın farkı ortaya konuyor.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, tüm İzmirlileri Fuar’a davet ederek, “Buraya gelen vatandaşlarımız belediyelerimizin hizmet, yatırım ve projeleriyle ilgili herşeyi detaylarıyla öğrenme şansına sahip oluyor. Fuar, aynı zamanda bizlerin fikir alışverişinde bulunmasına da fırsat veriyor. Ama hepsinden önemlisi Dünya’nın dört bir pek çok ülke Fuar’ın katılımcısı. İzmirliler gelsinler ve tüm güzelliklerini dolu dolu yaşasınlar” diye konuştu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Cumhur İttifakı Kemalpaşa’dan, Belediye Başkanı Türkmen’e tepki
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.