Başkan müjdeyi verdi: “Pazaryeri 180 günde bitecek”

Başkan müjdeyi verdi: “Pazaryeri 180 günde bitecek”
  • 11 Haziran 2018 19:30

Selcan Şerifaki – Doğacan Öz\ Gazete Ege

Buca Belediyesi, atıl durumda olan alanların ve pazar yerlerinin sportif faaliyete açılması amacıyla başlattığı “Haftada bir gün değil, her gün yaşayan Pazar alanı” projesini Ova Kapalı Pazaryeri ile genişletecek. Pazaryerinin temelinin Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ile birlikte gerçekleştirdi.

Temel atma töreninin ardından Gazete Ege’ye konuşan Levent Piriştina, Fırat Mahallesindeki Ova Kapalı Pazaryeri’nin çok amaçlı kullanılacağının altını çizerek; “Biz yıllardır planladığımız bu yolun mutlu sonundayız. Burada başta Fırat Mahallesi olmak üzere bölgeye yaşam alanlarını kapsayan bir aslında çok amaçlı kapalı Pazar yerinin temelini attık. 4.368 metrekare bir pazaryeri ama içinde yürüyüş alanları olacak, çocuklarımız için pırlanta merkezi olacak, zabıta birimimiz, ibadethanemiz yani aslında mahallede genel ihtiyaçları karşılayacak kapalı, modern, çağdaş bir alan olacak. Yaklaşık 180 güne ihtiyacımız var. Hızlı şekilde çalışıp, Ova’yı pazaryeriyle buluşturacağız” açıklamasında bulundu.

180 gün sonra açılının gerçekleştirileceği ve Fırat, Göksu,  Yeşilbağlar Mahallelerinin yararlanacağı, 4.368 metrekare alana kurulacak Ova Pazaryeri’nde toplam 310 pazar tezgahı yer alacak.Başkan müjdeyi verdi: "Pazaryeri 180 günde bitecek"

50 araçlık otopark, zabıta amirliği, depo, mescit, wc ve bebek bakım odasının da yer alacağı Ova Kapalı Pazaryeri’nde sportif alanlar ve yürüyüş yolunun yanı sıra çocuklar için Pırlanta Merkezi de inşa edilecek.

Temel atma töreninde vatandaşlara Buca Belediyesi müzik ziyafeti de sundu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Başkan Tugay’a “otobüs hattı” teşekkürü
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.