Başkan İduğ: Uyum içinde çalışacağız

Başkan İduğ: Uyum içinde çalışacağız
  • 21 Nisan 2019 11:44

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, ilçedeki sanayi sitelerinin sorunlarını çözmek ve hizmet taleplerini hızlı bir şekilde karşılayabilmek için “Sanayi Siteleri Başkanlar Kurulu” kuracaklarını açıkladı. 3. Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dönmez ve 5. Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Avcı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

2009-2014 döneminde Bornova Belediye Başkanlığı görevi yapan CHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da Başkan İduğ’u ziyaret etti, 3. Sanayi Sitesi yönetiminin ziyaretinde geçmiş dönemdeki tecrübelerini aktardı.
Sanayi sitelerini çok önemsediklerini ve temsilcileriyle uyum içinde çalışacaklarını belirten Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Sanayi sitesi esnafımızın fikirleriyle Bornova Belediyesi’nin uygulama gücünü birleştirip kentimizin sorunlarını çözeceğiz” dedi.Başkan İduğ: Uyum içinde çalışacağız

3. Sanayi Sitesi yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde, taleplerin hızlı bir şekilde Bornova Belediyesi’ne ulaşması ve çözüm üretilmesi için gerekli düzenlemeleri yapacaklarını söyleyen Başkan İduğ, taleplerin kısa sürede karşılanabilmesi amacıyla irtibatı güçlendirecek bir yapılanmaya gitme kararı aldı. Başkan İduğ ve 3. Sanayi Sitesi Başkanı Yalçın Dönmez 3. Sanayi Sitesi’nde bir ofis düzenlemesi yapılarak Sanayi Siteleri Başkanlar Kurulu’nun hayata geçirilmesi konusunda fikir birliğine vardı. Başkan İduğ, yeni düzenleme sayesinde sorun ve taleplerin mesafelere ve zamana takılmadan hızlıca Bornova Belediyesi’ne ulaşacağını ve hizmetin kısa sürede verileceğini söyledi.

Her iki sanayi sitesi yönetiminin ziyaretinde de hurda araçların çalışma alanlarında yarattığı sorunların ortadan kaldırılması için tedbir alınması istendi. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, hurda araç sorununu çözmek için site yönetimlerinin de katkısını alarak kapsamlı ve sistemli bir çalışma yürüteceklerini söyledi.
3. Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dönmez, Başkan İduğ’un yaklaşımıyla sanayi sitesi esnafının yüzünün güleceğini söyleyerek, birlikte çalışma konusunda her türlü desteği vereceklerini söyledi.
5. Sanayi Sitesi Başkanı Turgay Avcı da, “Sizin sanayi esnafına çok katkı koyacağınıza inanıyoruz. Biz de Bornova’nın gelişmesi ekonominin ve istihdamın büyümesi için her zaman sizin yanınızda olacağız” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu ulaşım projelerini açıkladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.