“Başkan Akpınar Başka Alemde Yaşıyor”

“Başkan Akpınar Başka Alemde Yaşıyor”
  • 4 Mayıs 2016 10:43

AK Parti Karşıyaka ilçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, Karşıyaka Belediyesi’nin Karşıyaka Arena’nın adının değiştirilmesi nedeniyle Konser vermesine sert tepki gösterdi.

Mertoğlu, Karşıyaka Spor Kulübü’nün Futbol’da 2.liğe düşmesi nedeniyle Karşıyaka’nın derin bir üzüntü içerisinde olduğuna dikkat çekerek, “Karşıyaka camia olarak şokta. Fakat Karşıyaka Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Mutlu Akpınar, sanki başka bir yerde başka bir alemde yaşıyor. Karşıyaka Arena’nın adının Mustafa Kemal Spor Salonu olarak değiştirilmesine bir itirazımız yok. Fakat Karşıyakalılar üzüntü içindeyken bu konser nereden çıktı. Küme düşüşümüzü kutlayacağız. Bu olsa olsa cenaze evinde türkü söylemeye benzer. Ayrıca bunca şehidimiz varken konser verilmesi şehitlerimize yapılan en büyük saygısızlıktır” dedi.

Karşıyakalılık ruhunu tam olarak anlayamamış ve kavrayamamış bir belediye başkanı ile karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Mertoğlu şöyle konuştu:

“Karşıyaka’ya  stat yapılmasın diye varını yoğunu ortaya koyan. Karşıyaka baskette şampiyon olduğu zaman bilbordarı kendi resmi ile donatarak sahiplenen ve bugüne kadar Karşıyaka Spor Kulübü için elini taşının altına koymayan, kişiden başka bir şey beklenmez. Ayrıca sanki Kapalı Spor Salonu yeni yapılmış gibi konser vermek niye? Sadece adının değiştirilmesi nedeniyle konser verilmesi sadece şov yapmaktır, israftır. Ben Tüm Karşıyakalıları konseri protesto etmeye ve gitmemeye çağırıyorum”

Bu haber ilgini çekebilir ->  “Öz’e Dönüş” konseptiyle 13. Alaçatı Ot Festivali büyük bir coşkuyla başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.