Başkadır Kadın…

  • 22 Haziran 2016 00:02

Başkadır Kadın...

Başkadır kadın,derli topludur yaşamı,dağınık değildir dünyası.Başkadır kadın,düşünceleri incedir,duyguları keskin,önsezgileri yüksektir.
Kadın kıskanılmak ister,kime aittir,kim ona aittir bilmek ister.Kadın güvenmek ister öyle güvenmek ister ki ardındaki dağ misali.Hiç kimse bilmez içinde kopan fırtınayı, keskin esen poyrazı, kasırgaya dönüşen rüzgarı.Kimbilir kadının içindeki kıyıları,yıkılacak kadar yüksek duvarları.Kimbilir içini susuz bırakıp kavuran dertlerini.Bilmezsiniz ki bir kadın çekip gittiğinde ardında yetim öksüz kalan çok olur.Ah be arkadaşım hiç bir kadına yalnızlık yakışmaz.Ama eğer bir kadın yalnızca, ya yüreğinde dumanı tüten bir ayrılığı,ya da canından çok sevdiklerine ömrünü adadığı bir fedakarlığı vardır.
Peki kimdir kadın be arkadaşım.Dinle o halde.
Bir kadın çocuktur aslında…Çocukça davranmayı sever.
Bir kadın güçlüdür aslında…Hatta erkekten daha güçlüdür.
Bir kadın sevgilidir aslında…İçinde herzaman sevgiyi taşır.Zor sever ama tam sever.
Bir kadın yalnızdır aslında…Kendisine ait dünyası vardır ve orada hep yalnızdır.O dünyaya kimsenin girmesine izin vermez.Ah be arkadaşım anlıyacağın bir kadın hayattır aslında.Nefes gibi,hava gibi,su gibi…

Bu haber ilgini çekebilir ->  EFES SELÇUK’TA ÇALIŞMALAR BÜYÜKŞEHİR İŞ BİRLİĞİ İLE HIZ KAZANDI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.