Balıkçılar çok beğendi

Balıkçılar çok beğendi
  • 17 Ekim 2016 08:29

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin baştan aşağı yenilediği Buca’daki Su Ürünleri Hali, modern görünümü ve sağlıklı satış koşullarıyla büyük beğeni topladı. Av sezonuna yeni yüzüyle giren tesis, balıkçı esnafının da yüzünü güldürdü.

Uzun yıllardır Buca ilçesinde hizmet veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Su Ürünleri Hali, av sezonuna yepyeni bir çehreyle girdi. Halde yapılan tadilat çalışmaları kapsamında bina çatısı, elektrik ve su tesisatı ve kanal altyapısı yenilendi. Dış mezat alanı olarak kullanılan saha yeniden düzenlendi. Bütün iç ve dış cepheler boyandı. Kapalı mezat alanının iç cephe duvarları ve zemini poliüretan malzeme ile kaplandı. Hijyenik ve sağlıklı koşullarda balık satışı gerçekleştiren esnaf, fiziki koşulların iyileşmesiyle birlikte av sezonuna mutlu bir başlangıç yaptı.

Balıkçılar çok beğendi

Esnafın keyfi yerinde

Av yasağının sürdüğü yaz döneminde tadilat çalışmalarını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden esnaf, temiz ve bakımlı görünümüyle Su Ürünleri’nin İzmir’e yakışan bir tesis haline geldiğini söyledi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Genç Başkan’dan Eğitime Tam Destek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.