Balbay’da da ‘Böcek İlacı’ Şüphesi

Balbay’da da ‘Böcek İlacı’ Şüphesi
  • 4 Mayıs 2016 08:50

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın karaciğerinde yapılan biyopside böcek ilacı kalıntılarına rastlanmasının ardından, Özkan ile 2.5 yıl aynı hücrede kalan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, kendisinin de detaylı bir çekap yaptıracağını söyledi.

Balbay, “Cezaevi ortamı her şeye gebe. O ortamda sağlıklı kalmak olağanüstü bir çaba gerektiyordu. Beton ve demirden bir ortam. Hücreye hiç güneş girmiyor ve havalandırmaya da yılın büyük bir kısmında güneş girmiyor. Duvar boyalarının da çok asbestli olduğu yönünde değerlendirmeler vardı” dedi.

AYNI YEMEĞİ YEDİK
Kaşif Kozinoğlu’nun cezaevinde rahatsızlanarak; Muzaffer Tekin, Sami Hoştan, Emcet Olcaytu, Mehmet Koral’ın cezaevinden çıktıktan sonra öldüğünü ifade eden Balbay, “Tuncay ile her şeyimiz ortaktı. Ayrı karavana vermezlerdi, iki kişilik koyarlardı. Aynı yemeği yedik, aynı suyu içtik. Önceki gün aradım. Israrla detaylı bir tetkik yaptırmamı istedi. Ben de yakın zamanda detaylı tetkik yaptırarak karaciğerime baktıracağım” dedi.(hürriyet)

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.