Altay Klubünün acı kaybı

Altay Klubünün acı kaybı
  • 6 Haziran 2018 11:10

Teknik direktör Ümit Kayıhan hayatını kaybetti!

Bir süre önce zatürre ön teşhisiyle Urla Devlet Hastanesinde tedavi altına alındıktan sonra 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan Ümit Kayıhan, müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

CENAZESİ ALAÇATI’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Kayıhan’ın cenaze namazı yarın Alsancak Hocazade Cami’nde öğle namazının ardından kılınacak. İzmir’in en sevilen spor adamlarından Kayıhan’ın vasiyeti üzerine cenazesi yazlığının bulunduğu Çeşme Alaçatı’da toprağa verilecek.

Sabah.com.tr olarak merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve sevenleri başta olmak üzere Türk futbol  camiasına baş sağlığı dileriz…

ÜMİT KAYIHAN KİMDİR?

28 Şubat 1954 doğumlu Ümit Kayıhan, teknik direktörlük kariyerinde Altay, Karşıyaka, Denizlispor, Antalyaspor, Adanaspor, Diyarbakırspor, Erzurumspor, MKE Ankaragücü, Göztepe, Bursaspor, Malatyaspor, Kocaelispor ve Çaykur Rizespor takımlarını çalıştırdı. Kayıhan, en son 2013-2014 sezonunda Altay’da görev yapmıştı.

Teknik direktörlük kariyerinde 2000-2001 sezonunda Göztepe’yi Süper Lig’e taşıyan Ümit Kayıhan, futbolculuk döneminde de Göztepe, Balıkesirspor, Altay, Eskişehirspor, Altınordu ve Kuşadasıspor gibi takımların formasını giymişti.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.