AK Partili İsmail Sarı CHP’ye geçti

AK Partili İsmail Sarı CHP’ye geçti
  • 17 Şubat 2019 13:58

Bayraklı’da 2014 yılında AK Parti tarafından belediye başkan adayı ilan edilerek seçime giren, 24 Haziran genel seçimleri sırasında milletvekilliği için oluşturulan aday listesine tepki göstererek aktif siyasi yaşamına nokta koyan İsmail Sarı CHP’ye geçti.

Önceki açıklamalarında CHP’nin Bayraklı Belediyesi Başkan Adayı Serdar Sandal’a destek vereceğini dile getiren Sarı şunları söylemişti, “Siyaseti bir şey olmak için değil bulunduğum ilçede bir şeyler yapmak için yaptım. Bayraklı’da uzun yıllar aktif siyaset yapmış birisi olarak gördüm ki, partiye emek verenler, hizmet edenler tercih edilmiyor ve verilen sözler tutulmuyor. Yine hizmet eden, bir tuğla da olsa koyan kişilerin yanında duracağım. Serdar Bey iyi niyetli ve aday olduğu ilçeye hizmet etmek isteyen birisi… Hiçbir pazarlık yapmadan, şahsi beklenti içinde olmadan yanında duracağım”

AK Partili İsmail Sarı CHP'ye geçti

Bugün CHP Lideri Kemel Kılıçdaroğlu’nun 31 Mart yerel seçimlerinde İzmir’den başkan olmak isteyen adayları tanıtacağı toplantıya katılan İsmail Sarı ön sırada yerini aldı.  Aday tanıtım toplantısının ardından Chp Lideri, Sarı’ya parti rozetini taktı.

Öte yandan 2014 yerel seçimlerinde MHP’nin Bayraklı Belediye Başkan adayı olan Mehmet Toptaş da CHP’ye geçti. Her iki eski başkan adayının yakasına altı oklu rozeti CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu taktı. Sarı ve Toptaş’ın önümüzdeki yerel seçimler için CHP’den meclis adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Menderes’te İlk Meclis Gerçekleşti
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.