Ak Parti İzmir’in 2019 Hedefi 14 Belediye!

Ak Parti İzmir’in 2019 Hedefi 14 Belediye!
  • 19 Şubat 2018 13:52

Geçtiğimiz hafta ortası Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İzmir İl Başkanlığı görevine atanan Aydın, uzun süredir il ve ilçe yönetimlerinde değişiklik beklentisi nedeniyle dağılmış ve kendi içinde cepheleşmiş teşkilatı bir araya getirmek için başlattığı çalışmalarda hedefleri de tek tek anlatmaya başladı. Geçtiğimiz hafta içinde İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya gelen Şengül’ün, Mart 2019’da yapılacak Yerel Yönetim Seçimleri’nde, hedeflerini mevcut 7 belediye( Menderes, Torbalı, Selçuk, Kiraz, Kemalpaşa, Ödemiş ve Kınık) sayısını 14’e çıkarmak olarak açıkladığı öğrenildi. Şengül’ün bu konuda özellikle Büyükşehir Belediye Meclis üyelerine önemli görevler düşeceğini ifade ederek daha aktif çalışmaları konusunda uyarıda bulundu.

AYRILMAK İSTEYEN AYRILIR

Yapılan toplantıya İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde görev yapan 7 ‘si Belediye Başkanı 51 meclis üyesinin yarısından fazlasının katılmadığı toplantıya Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül katılmazken, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez son anlarına katıldı.

Katılımın azlığından rahatsız olan Şengül’ün Meclis Grup Toplantısı’na katılım sayısının azlığına da vurgu yaparak, 2019 sürecinin önemine değindiği , “Katılımları arttırın çalışmaları daha fazla kişiyle yapın, yönetimlerden ayrılmak ve kalmak isteyenler varsa bu konuda bilgi versinler. 2019 süreci için tüm kadroların yoğun katılımlı çalışması gerekiyor” mesajı verdiği öğrenildi.

GRUP TOPLANTISINA DÜŞÜK KATILIM

Bu arada Aydın Şengül tarafından katılım azlığı konusunda uyarılan İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Grup Toplantısı’nın ortalama 18-20 kişiyle yapıldığı önceki İl Başkanı Bülent Delican tarafından bu konuda defalarca uyarı yapıldığı parti kulislerinde dillendiriliyor.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Bayram oyuncaklarla başladı
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.