Ak Parti İzmir’de 7 ilçe başkanı atandı

Ak Parti İzmir’de 7 ilçe başkanı atandı
  • 18 Aralık 2018 21:45

AK Parti’de Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal, Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan, Beydağ İlçe Başkanı Ogün Asil Aydoğdu,  Bayındır İlçe Başkanı Uğur Demirezen, Çiğli İlçe Başkanı Mesut Demirkaya, Balçova İlçe Başkanı Evrim Özen, Bergama İlçe Başkanı Hakan Koştu, Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz, Tire İlçe Başkanı Mustafa Selman İçelli, Güzelbahçe İlçe Başkanı Burcu Dereci, Seferihisar İlçe Başkanı Serdar Kısaağa  olmak üzere toplamda 11 ilçe başkanı, belediye başkan aday adayı olmak için istifasını vermişti.

İstifa eden Bayraklı, Buca, Beydağ, Bayındır, Çiğli, Balçova, Bergama ve Gaziemir ilçe başkanlarının yerine göreve gelecek isimlerin belirlenmesi adına geçtiğimiz hafta temayül yoklaması yapılırken, Tire, Güzelbahçe ve Seferihisar’da ise şuan için atama olmayacağı, başkan vekillerinin vekaleten ilçe başkanlığı görevini sürdüreceği biliniyor.

Bugün İl Başkanı Aydın Şengül ve Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tanfer Kemerli, temayülden çıkan isimlerle birlikte genel merkeze giderek, AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ile bir görüşme yaptı. Kandemir ile olan görüşme sonrasında yeni başkanların ataması gerçekleşti. 8 ilçeden 7’sinde yeni başkan ataması gerçekleşirken, Bayraklı’da ise atama yapılmadı ve değerlendirilmeye devam edileceği öğrenildi.

İŞTE YENİ BAŞKANLAR

Buca: Ali Boyla

Gaziemir: Erol Kaya

Bayındır: Veysel Bakıcıol

Çiğli:Sedat Karatekin

Balçova: Berkan Yıldızhan

Bergama: Güven Yakar

Beydağ: Gülşah Çete

Bu haber ilgini çekebilir ->  Soyer: “Yaptığımız her şey en çok gençler için”
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.