AK Parti İzmir için adı geçen isimler Ankara’da

AK Parti İzmir için adı geçen isimler Ankara’da
  • 16 Nisan 2019 18:16

AK Parti İzmir’de İl Başkanı Aydın Şengül’ün istifasının ardından yerine atanacak yeni isim merak edilirken AK Parti Genel Merkezi, İl Başkanlığı için düşünülen isimleri Ankara’ya çağırmaya başladı…

AK Parti İzmir’de yerel seçimlerin ardından İl Başkanı Aydın Şengül’ün isifasının ardından gözler kimin il başkanı olacağına çevrildi. Eğilim yoklamasında öne çıkan isimler ile partinin eski yöneticileri ve kanaat önderlerinin verdiği isimler Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından Ankara’ya davet ediliyor. Davet edilen isimlerin görüşmeden saatler önce acil olarak çağrılması dikkat çekti.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta sonu AK Parti Ege Bölge Koordinatörü ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un gözetiminde yapılan temayülde İl ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları mevcut yönetimleri ve belediye meclis üyelerine kimleri başkan olarak görmek istedikleri sorulmuştu. Ayrıca temayül sonrası il yöneticileri hazırlanan matbu dilekçeye imza attırılarak istifa ettirilmişti.

 

Bu haber ilgini çekebilir ->  AK Parti İzmir Vekili Çankırı’dan 30 başkana destek mektubu
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.