AK Parti İYİ Partiyi artık gündeme taşıyor

  • 29 Aralık 2017 12:29

Sıkışan toplumun yeni nefes arayışında büyük alternatif olarak ortaya çıkan İYİ Parti her anlamda dikkatleri üzerine topluyor.Söylemleri ve kadroları dikkat çeken İYİ Parti ,Ak Partiye ciddi bir rakip olmuş anlaşılan.
Eğer bu böyle olmasaydı İYİ Parti İzmir kurucu il başkanı Yıldırım Ulupınar hakkında bizim üyemizdi bizden gitti diye feryat edilmezdi.
Kendisini daha önceki yıllardan iyi tanıdığım Sayın Ulupınar 30 Mart yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olan şimdiki Başbakan Binali Yıldırım’a ciddi destek vermişti.
Sanırım o dönem Yıldırım Ulupınar’ın kapasitesini gören bazı ham ervah onun önünün kesilmesi için bir hayli çaba gösterdi.Benim bildiğim gece yarsı haberini aldığım hali ile Ak Parti il başkanlığı onaylanan Sayın Yıldırım için devreye giren bir takım odaklar O’nun başkanlığını engellediler ve Ak Parti adına büyük bir kıymetin kaybedilmesine sebep oldular.Gerçi İzmir’de sürekli yapılan ve alışıla gelmiş olan insan harcama taktikleri Ak Parti kadrolarını zayıflatmış olmakla birlikte kıymetli insan havuzunu da tarumar etmiştir.
Cevher yere düşmekle değerini kaybetmeyeceği için Sayın Meral Akşener İzmir’in teşkilatlanmasını Yıldırım Ulupınar’a vermekle İzmir ve Türk siyaseti adına yapılabilecek en iyilerden birini yapmış oldu.Sanırım bu telaş olsa gerek Yıldırım Ulupınar’a karşı bir hamlenin yapılmasına neden oldu.
Belki de İYİ Parti siyasetinin İzmir’de sahaya sürülmesi adına hayırlı bir işte olmuş olabilir.Bu çıkışı yapanlar dişli bir rakibi bilmeden sahaya sürmüş oldular.
Ak Parti kadrolarının başlattığı bu tartışma devam edecek süreç içerisinde İYİ Partinin kendi görüşlerinin açılanması adına iyi bir mecra olacak.
Belki de genel merkezin görmezden gelmeye çaba sarf ettiği İYİ Parti bu vesile ile iyice görünür oldu fakat bu hamleyi yapan küçük ilçe siyasetçisinin akıbeti niyetinin aksine olacak gibi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  BORNOVA 1877'DEN GÖZ DOLDURAN PERFORMANS
YAZARIN SON YAZILARI
ENKAZIN ALTINDA KALMAK - 10 Şubat 2023 13:43
SİYASETTE DEVRİM - 27 Ekim 2022 11:32
KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR - 23 Eylül 2022 10:25
İZMİR DE YENİ SİYASET - 6 Eylül 2022 13:14
KAYBEDEN İSLAM - 19 Ağustos 2022 12:48
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.