AK KADINLARIN TORBALI ÇIKARMASI

AK KADINLARIN TORBALI ÇIKARMASI
  • 13 Kasım 2018 13:53

 

AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ ve beraberindekiler Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’i ziyaret etti.

AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ ile Ak Parti Torbalı İlçe Kadın Kolları Başkanı İlknur Demirtaş Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’i makamında ziyaret ettiler. Ak Parti il ve ilçe  teşkilatında görev yapan bir grup bayanın da bulunduğu ziyarette Başkan Görmez hanımlara, Torbalı Belediyesi’nin 300 dolayındaki projesinin yer aldığı kataloğu hediye etti.

Başkan Görmez “Kadınlarımız her şeyin en iyisine layık”

Kadın kollarının AK Parti’nin en çalışkan, en vefalı gücünü oluşturduğunu vurgulayan Başkan Görmez Ak kadınların desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini ifade ederek “ Çalışkanlıkları, azimleri ,vatan ve millet sevgisinde  sınır tanımamalarıyla öne çıkan teşkilatımızın değerli bayanları her türlü takdiri hak ediyor. Onların desteğinin bizimle olduğunu bilmek yolumuzda daha emin adımlarla yürümemizi sağlıyor. ”dedi.

Torbalı Belediyesi’nin proje ve çalışmalarında bayanlara özel bir önem verdiğini de ifade eden Başkan Görmez, “Kadınlarımız her şeyin en iyisine layık. Bizler de belediye hizmetlerimiz konusunda bayanlarımıza hitap etmeye özen gösteriyoruz. Kültür, sanat ve spor alanında kadınlarımızın yararlanacakları kurslarımız var. Resim, tenis, fitness ,dallarında bayanlarımız için kurslar açtık. Torbalı’da yüzlerce bayan bu kurslarımızda kişisel gelişimini gerçekleştiriyor. Altı ayrı mahallemizde inşa ettiğimiz ve kimisini hizmete açtığımız TOSEM’lerimizde de bayanlarımıza dönük aktiviteler gerçekleştiriyoruz. Çocuk parklarını, yürüyüş yollarını en çok kullanan, projelerimizi sahiplenen yine  bayanlardır” dedi.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Herkes Bornova’da yaşamak isteyecek
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.