89’daki tabloyu yakalamalı ve iktidara giden yolu örmeliyiz…

89’daki tabloyu yakalamalı ve iktidara giden yolu örmeliyiz…
  • 19 Ekim 2018 17:16

Gazete Ege \ Selcan Şerifaki

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvuru dosyasını vermek üzere CHP İzmir İl Başkanlığına gelen  Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ  kısa süren sohbetin ardından CHP İl Başkanı Deniz Yücel’e adaylık dosyasını teslim etti.

Dosyasını teslim ettikten sonra  Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ, 15 ilçeyi gezdiğini dile getirerek, genel iktidara giden yolun yerelde iktidardan geçtiğinin altını çizdi. Karabağ sözlerine şu şekilde devam etti:  “15 ilçeyi gezdik. Çevre ilçelerdi. Çok sayıda aday arkadaşımız var. İzmir’de partimiz hala umut partisi. Bunu genele taşımamız lazım. Partinin başarısı belediyelerde seçilmiş başkanlarımızın başarısına ve partiyi büyütme sevdasına bağlı. Belediyecilik sadece günlük işleri yapmak değil savunduğunuz ideolojiyi iktidara taşımaktır. İstanbul belediyesi Türkiye’yi bu hale getirdi. Yerel yönetimleri 89’daki gibi bir tabloyu yakalamalıyız ve iktidara giden yolu örmeliyiz” diye konuştu.

Yücel: “Karabağ iki dönemdir başarılı bir belediyecilik yapıyor”

Dosyayı teslim alan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de, Başkan Hasan Karabağ’ın aday gösterilmesi durumunda arkasında duracaklarına söz verdiğini belirtti. İl Başkanı Yücel, “Kendisi biliyorsunuz ilçemizin ilk belediye başkanı. İki dönemdir başarılı bir belediyecilik yapıyor. Partimizi de en iyi şekilde temsil ediyor. Kendisine görev verildiği takdirde yine partimizi en iyi şekilde temsil edeceğine ve belediyeyi de en iyi şekilde yöneteceğine inanıyoruz. Arkasında olacağımıza sizlerin huzurunda söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.