56 Çadır, 156 Gençle Bir İlk

56 Çadır, 156 Gençle Bir İlk
  • 23 Ağustos 2016 08:30

CHP Antalya Gençlik Kolları 19-21 Ağustos günlerinde Döşemealtı Mesire Alanı’nında toplam 53 çadır ve 156 gençle bir ilki gerçekleştirdi.

Üç gün boyunca çadır kampı yapan gençler Ata Doğa İzcilik Klubünün izcileri önderliğinde doğa ile bir kez daha tanıştılar. Ekip ruhunu geliştirmek adına oyunlar oynayıp, akşamları ateş etrafında şarkılar söylediler.

56 Çadır, 156 Gençle Bir İlk

Gençler kamp süresi boyunca Döşemealtı’nın Güver Uçurumu, Evdirhan ve Kırkgözhan gibi güzelliklerini yakından tanırken,  1973-1980 yılları arasında Antalya Belediye Başkanlığı yapan Av. Selahattin Tonguç’u ziyaret ederek, siyasetteki tecrübelerini dinleyerek sohbet etme fırsatı buldu.

56 Çadır, 156 Gençle Bir İlk

Kampın düzenlenmesinde Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç katkıda bulunurken, Kampa CHP Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Gençlik Kolları Genel Sekreteri Osman Killiği, il ve ilçe yöneticileri de ziyarette bulundu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Dr  Kasapoğlu; ‘’2024 seçimleri; Türkiye yüzyılı şehirleri’’
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.