24. Tüyap Kitap Fuarı ziyaretçi rekoruyla sona erdi

24. Tüyap Kitap Fuarı ziyaretçi rekoruyla sona erdi
  • 15 Nisan 2019 12:57

Kuruluşumuz Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde hazırlanan 24. İzmir Kitap Fuarı, 14 Nisan 2019 Pazar akşamı saat 19.00’da rekor sayıda kitapseverin ziyaretiyle sona erdi. Fuar, geçtiğimiz yıla oranla %6 artış göstererek 512.743 okura ulaştı.

Bu yıl, İzmir Kitap Fuarı’nı okullarıyla birlikte ziyaret eden öğrenci sayısı geçtiğimiz yıla oranla yaklaşık %53 artış göstererek 48.548’e ulaştı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yetişkin kitapseverlerin fuara ilgisi özellikle ikinci hafta sonunda yoğunlaştı.

Bu yıl 465 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşen 24. İzmir Kitap Fuarı, 115 kültür etkinliğine ev sahipliği yaptı. Dokuz gün boyunca düzenlenen etkinlikler ve imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşma fırsatı yakaladı.

Fuarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı tüm ziyaretçilerimize, katılımcılarımıza ve yazarlarımıza teşekkür ediyor, önümüzdeki yıl tekrar bir arada olmayı diliyoruz.

Bu haber ilgini çekebilir ->  İrfan Önal, emeklilerimizin yanında olacağız!
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.