Akpınar hakkında suç duyurusu

Akpınar hakkında suç duyurusu
  • 4 Ocak 2017 19:16

CHP’li eski meclis üyesi Necat Yılmaz’ın annesinin cenaze töreninde Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve eski il delegesi Hasan Akkaya arasında yaşanan tartışmadan sonra Akkaya, kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle Akpınar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Cenaze için Şemikler Merkez Camii’ne gelen Akpınar, eski belediye başkanı Cevat Durak’ın da bulunduğu bir ortamda vatandaşların elini sıkarken Akkaya’yı es geçti. Partililerin Akkaya’ya yönelttiği “Başkan elinizi niye sıkmadı?” sorusuna Akkaya “Siz CHP üyesisiniz ben değilim. Benim elimi bu yüzden sıkmadı.” yanıtını verdi. 

Akkaya’nın yanıtını duyan Akpınar’ın “Sosyal medyadan belediye başkanını eleştiren, klavye kahramanlığı yapan şerefsizlerin elini sıkmam” dedi. Akkaya’dan “Sensin” karşılığını alan Akpınar “Sen adam değil o….. çocuğusun” derken ilçe başkanı Uğur Yıldırım ve eski ilçe başkanı Adnan Alabay araya girerek olayın büyümesine engel oldu.

Bu haber ilgini çekebilir ->  Saime Bucaklıoğlu; Marina Projemiz Sahil Peyzaj Düzenlemesi ve Yenilik Projemiz Hazır
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.